UUTTA KUUSAMOSSA

Todellisen herkuttelijan unelma

Talonpöydän kakkubuffet

LAUANTAINA 30.3.2019

Talonpöydän kakkubuffet valloittaa Kuusamon nyt ensimmäistä kertaa. Maisteltavana on ihania kakkuja perinteisistä kermakakuista juustokakkuihin. Valikoimasta löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja.

Kakkubuffetissa on mukana myös kondiittorimme, joka vastailee mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä neuvoo kakun valinnassa, mikäli kesälle on tiedossa juhlia kuten valmistujaiset tai vaikkapa häät. Voit myös varata kakut suoraan paikan päältä!

Tervetuloa siis lauantaina 30.3. klo 10.00-15.00 Ravintola Talonpöytään (Joukamontie 30) herkuttelemaan itse valmistamillamme klassikoilla sekä trendikkäillä kevään uutuuksilla!

Buffan hinta: 13€/hlö.
Lapset alle 10-vuotiaat 1€/ikävuosi, kahvin tilalle on tarjolla mehu.

Tällä hinnalla saa syödä buffet-tuotteita niin paljon kuin haluaa.
Hintaan kuuluu myös kahvi tai tee.

Pöytävaraukset numerosta 0503048239. 

Otamme vastaan pöytävarauksia tasatunnein klo 10 alkaen, mutta pidämme koko päivän aikana paikkoja myös ilman varausta saapuville asiakkaillemme. Ilman varausta saapuvat asiakkaat otamme vastaan saapumisjärjestyksessä.

Pidä kiirettä, paikkoja rajoitetusti.

MAUKKAISTA KAKUISTA ON LUPA NAUTTIA!

Talonpöytä Kuusamo, Joukamontie 30 | Talonpöytä Oulanka, Liikasenvaarantie 132 | 050 3048 239 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso OIVA-raportit tästä

© Talonpöytä | Web Davas | Rekisteriseloste