fbpx

Korona kurittaa – mutta ei lannista!

Ravintola Talonpöydän vastaisku.

Talonpöydän henkilökunta

Kuva: Jari Korva

Ravintola Talonpöytä valmistautuu kolme viikkoa kestävään sulkuun. Yritysten tehtävänä on elinvoiman vahvistaminen ja työnantajan vastuisiin kuuluu työntekijöistä huolehtiminen. Kurimuksesta huolimatta emme lannistu, vaan teemme töitä entistä tiiviimmin, koska ruoan ulosmyynti on sallittua.

Talonpöytä panostaa myös sulun ajan vastuulliseen toimintaan. Meillä kaikilla on päivittäin nälkä, joten meiltä voi noutaa turvallisesti lounaan, burgerin tai à la carte-annoksen mukaan ja toimitamme ruokia taukoamatta Kuusamon ja Rukan alueella. Olemme tehneet erinomaista yhteistyötä keittiömestari Akseli Herlevin kanssa ja hänen innoittamana uskallamme lähteä taisteluun tätä korona kurimusta vastaan, toteaa yrittäjät Mika Määttä ja Sami Palosaari.

Paikalliset asukkaat, kuten myös täällä lomailevat turistit ovat oikeutettuja herkulliseen lähiruokaan. Neljän seinän sisällä kodeissa ollaan oltu jo vuoden verran ja lomalaisiakin kehotetaan olemaan näyttämättä naamaansa palvelujen parissa. Ruokaa me kaikki kuitenkin tarvitsemme ja haluamme selkeästi iskeä tätä vastaan ja tarjoamme maukkaita makuelämyksiä koko sulun ajan. Meiltä voi siis noutaa Kuusamon toimipisteestä lounasta, burgereita ja à la cartea päivittäin. Myös konditoriatuotteet onnistuvat tilauksesta. Toimitamme myös erikoishintaan kaikkia tuotteita Kuusamon ja Rukan alueella.

Olemme joutuneet sopeuttamaan toimintoja ja miettimään uusia kokonaisuuksia viimeisen vuoden ajan. Meillä on käytössä oma verkkokauppa, josta tilaaminen käy vaivattomasti. Henkilökuntamme ottaa myös tilauksia vastaan puhelimitse. Toivommekin, että tämä meille ”megaluokan” ponnistus otetaan hyvin vastaan ja saamme toteuttaa mahdollisimman monelle mieluisan ateriakokonaisuuden. Luodaan yhdessä mahdollisuuksia.

Muiden ravintoloiden tapaan Ravintola Talonpöytä on kärvistellyt jo vuoden ajan meneillään olevasta tilanteesta johtuen. Henkilökuntamme on ollut todella joustavaa, lämpimät kiitokset siitä. Rakensimme syksyllä uuden ravintolakokonaisuuden Kirkkotielle olosuhteista huolimatta. Kuusamo ja kuusamolainen lähiruoka on nyt jos koskaan houkuttelevaa ja kovassa nosteessa. Siksi haluammekin kiittää ahkeria työntekijöitämme tällä ratkaisulla ja tarjota heille työtä. Ammattilaisten käsissä paikalliset asukkaat, sekä täällä matkailevat pääsevät kokemaan unohtumattomia makunautintoja omassa kodissaan tai mökissä.

Ravintola Talonpöytä Oulanka sulkee ovensa tilanteesta johtuen kevään ajaksi, mutta Kuusamossa grilli on kuumana maanantaista lauantaihin klo 11 – 20 välisenä aikana. Kaikki klo 20 mennessä tehdyt tilaukset tullaan toimittamaan asiakkaillemme ja noudot onnistuvat klo 21 saakka. Ajamme Kuusamon ja Rukan alueella ruokia tauotta koko sulun ajan.

Toivommekin tästä todella isoa yhteistä ponnistusta – pidetään pannut kuumana ja renkaat pyörimässä.

Ei anneta koronan kurittaa, vaan nautitaan hyvästä lähiruoasta entistä enemmän.

Suositaan paikallista ja herkutellaan kotona tai mökillä.

Maukkaasta lähiruoasta on lupa nauttia!

Mika Määttä ja Sami Palosaari
Ravintola Talonpöydän yrittäjät
Lisätietoja: Mika 050 304 8239, Sami 040 833 5142

Kuva Keijo Lehtimäki
Ravintola Talonpöytä

© 2020 Ravintola Talonpöytä | Web by Mainos- ja digitoimisto Davas