Metsät ja järvet ovat antaneet meille raaka-aineet; lihat, kalat, kasvikset, marjat ja sienet, jotka ovat Kuusamon oloissa kasvaneet. Ravintola Talonpöydän ruokalista on meidän tulkintamme tästä kaikesta. Tämä on meidän matkamme paikallisen ruoan äärelle. Uskomme vilpittömästi tällaisen työn tärkeyteen suomalaisen ruokakulttuurin parissa. Kotimaisuusaste raaka-aineiden osalta on meillä aina ollut suuri. Näin pääsiäisenä haluamme myös sitä erityisesti korostaa.Suurella sydämellä ja intohimolla valmistettu ruoka onkin suurinta juhlaa.
”Lähiruokaa lautaselle”
Normaalin à la carten ja kahvilatarjonnan lisäksi voit nauttia kolmen ruokalajin pääsiäismenun hyvän juoman seurana lautastarjoiluna. Kuusamossa ei buffaa!
Alkuun
Siikatartar ja Kuusamon juustoa (L)
Pääruoka
Lihamestarin lautanen (L,G) Kanan rintafileetä, karitsan paahtopaistia, poromakkaraa, savupalsternakkapyreetä, kauden kasviksia, paahdettua perunaa, talon tummaa kastiketta