fbpx

Ravintola Talonpöytä Kuusamo

Kodikas, luonnonläheinen, lämminhenkinen ja kauniisti sisustettu Ravintola Talonpöytä Kuusamo toivottaa sinut ja seurueesi tervetulleeksi nauttimaan maistuvaa lähiruokaa. Ruoat valmistamme aina itse ja keittiössämme arvostetaan paikallisia raaka-aineita ja ammattilaisten osaamista. Uusissa tiloissamme on nyt jopa 150 asiakaspaikkaa.

Isossa salissa voit lounastaa tai nauttia à la carte -listan antimista. Pienemmässä salissa Talonpöydän olohuoneessa “olkkarissa” voit nauttia kupillisen kuumaa oman konditoriamme herkkujen seurana. Siellä voit myös viettää aikaa rennossa tunnelmassa oluen tai kuplivan juoman äärellä ja nauttia vaikka burgerin tai muun suolaisen snackin.

Lämpimästi tervetuloa!

Talonpöydän makoisat lahjakortin voit ostaa verkkokaupasta,  paikan päältä Kirkkotieltä tai sähköpostitse info@talonpoyta.fi

Suositaan paikallista ja herkutellaan Talonpöydässä tai noudetaan ateriat kotiin!

Ruokaillaan vastuullisesti Talonpöydässä

Meille tärkeintä on vieraidemme hyvinvointi, terveys sekä turvallisuus. Turvallisen ruokailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia ja huomioimme turvavälit.

Huomaathan, että tulet ravintolaan vain täysin terveenä ja huolehdit hygieniasta ja turvaväleistä.

KUUSAMO

Palvelemme viikko 19
Ma – ke 10.30 – 19.00
To 12.00 – 19.00 (Kesäterassi avataan ja kesämenu julkaistaan)
Pe 10.30 – 21.00
La 11.00 – 21.00

Keittiö sulkeutuu puolta tuntia aiemmin!

Uusittu ruokalista!

Palvelemme normaalisti koronarajoituksia noudattaen ja Take Away  -asiakkaita. Toimitamme myös lounasta, Àla Cartea ja konditoriatuotteitamme kotiin ja mökille Kuusamon  ja Rukan alueella.

Soita ja kysy lisää 0400 263 272!

OULANKA

Palvelemme
Ti – la 10.00 – 16.00

Ravintola Talonpöytä

© 2020 Ravintola Talonpöytä | Web by Mainos- ja digitoimisto Davas