Skip to main content
  • Makeaa ja suolaista Makeaa ja suolaista
    Suolaista ja makeaa
  • Keittolounas Keittolounas
    Keittolounas ma-pe
  • Tilauksesta kotiin
  • Kahvila Kahvila
    Konditoriatuotteet
  • Suosittu poroburgeri Suosittu poroburgeri
    suositut burgerit ja Pinsa Romana

Ravintola Talonpöytä
Café Prisma

Avoinna ma-la 9-19 ja su (pyhäpäivinä) 10-19

(KEITTIÖ SULKEUTUU PUOLTA TUNTIA AIEMMIN)

Nauti kiireetön kahvihetki makean tai suolaisen leivoksen parissa.
Herkuttele keittolounaalla, superuutuudella Pinsa Romanalla, suositulla burgerilla tai muulla ruoka-annoksella.
Meiltä myös suolaiset ja makeat herkut arkeen ja juhlaan.
Löydät kahvila-ravintolan Kuusamon Prisman sisääntuloaulasta.
+358 40 163 6013 | cafeprisma@talonpoyta.fi
kondiittori@talonpoyta.fi (kakkutilaukset)

Lounas arkisin

Poikkeuksellisesti joskus myös arkipyhinä ja lauantaisin 11.00-15.00, tai niin kauan kun keittoa riittää.

Myös muita ruoka-annoksia tilattavissa päivittäin klo 11.00 – 18.30 välisenä aikana.

Keittolounas noutopöydästä 10 €
(arkipyhät ja mahdolliset lauantait 12 €)

Päivän keitto, leivät, levite, juomat, kahvi/tee

Lapset alle 12v. 8 € (10 €)
Päivän keitto, leivät, levite, juomat, tikkari

Maanantai
Perinteinen kirjolohikeitto LG

Tiistai
Lapinukonkeitto LG

Keskiviikko
Kuusamolainen järvikalakeitto LG

Torstai
Lapinmiehen savuporokeitto LG

Perjantai
Savukirjolohikeitto LG 

KAHVILA – RAVINTOLA

Kahvilassa tarjolla päivittäin oman kondiittorin makeita ja suolaisia herkkuja, maittavia ruoka-annoksia (myös kotiin noudettuna), Löfbergsin kahveja ja jäätelöannoksia. Kahvila-ravintolassa anniskeluoikeudet!
Voit tehdä ruokatilaukset myös soittamalla 040 163 6013.

Kauden burgeri

HÄRKÄ VS PORO 12.90

Valitse TULINEN TAKAPOTKU tai SULOINEN SAVU

Härän täyslihapihvi, lämminsavustettua  pororouhetta, cheddarjuustoa, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, rucolaa Valitse majoneesi: savuchili tai savuinen valkosipuli aioli

ATERIANA (kuva): maalaisranut, talon dippi 17.90

Menu

L = laktoositon, G = valmistettu gluteenittomista raaka-aineista, Ve = vegaaninen
Valmistamme ruoat samoissa tiloissa, joissa käsittelemme myös mahdollisia allergeenejä sisältäviä raaka-aineita.
Ravintolassamme käytämme ainoastaan suomalaista lihaa!

Pinsa Romana

Pinsat

Pinsa Romana on roomalainen pizzan ”pikkuserkku”, jonka taikina on pitkään kohotettu, kevyempi, pinta rapeampi ja sisus kosteampi. Täytteet ovat huolella valittuja, tuoreita ja raikkaita.

Erityisen täyttävä ja maistuva siis.

  • Jänkä (L)
    13,00

    Mozzarellajuustoa, rapeaa salaattia, punasipulia, kirsikka-tomaattia, balsamicoa

  • Tunturi (L)
    13,50
    Mozzarellajuustoa, porosalamia, rucolaa
  • Kanjoni (L)
    14,00
    Mozzarellajuustoa, suomalaista maalaispalvikinkkua, ananasta, rapeaa salaattia
  • Vaara (L)
    14,50
    Mozzarellajuustoa, ilmakuivattua kinkkua, kirsikkatomaattia, parmesaanijuustoa, rucolaa
  • Kiitämä (L)
    14,50
    Mozzarellajuustoa, lämminsavustettua kirjolohta, punasipulia, crème fraîchea, rucolaa
  • Jänkä (L)
    13,00

    Mozzarellajuustoa, rapeaa salaattia, punasipulia, kirsikka-tomaattia, balsamicoa

  • Tunturi (L)
    13,50
    Mozzarellajuustoa, porosalamia, rucolaa
  • Kanjoni (L)
    14,00
    Mozzarellajuustoa, suomalaista maalaispalvikinkkua, ananasta, rapeaa salaattia
  • Vaara (L)
    14,50
    Mozzarellajuustoa, ilmakuivattua kinkkua, kirsikkatomaattia, parmesaanijuustoa, rucolaa
  • Kiitämä (L)
    14,50
    Mozzarellajuustoa, lämminsavustettua kirjolohta, punasipulia, crème fraîchea, rucolaa

Ateriat

  • Kuusamolainen poronkäristys (L,G)
    25,90
    Kuusamolaista poronpaistikäristystä, perunamuusia, puolukkahilloketta, suolakurkkua
  • Kanakori (L,G)
    12,90

    Paneroituja kananpojan sisäfileitä, pikkelöityä punasipulia, cheddarkastiketta, maalaisranskalaiset, talon dippi

  • Poroburgeri (L)
    10,90

    Poron täyslihapihvi, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, majoneesia
    Ateriana: maalaisranskalaiset, talon dippi 15.90

  • Härkäburgeri (L)
    10,90

    Härän täyslihapihvi, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, majoneesia
    Ateriana: maalaisranskalaiset, talon dippi 15.90

  • Kanaburgeri (L)
    10,90

    Paneroitua kanaa, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, talon majoneesia
    Ateriana: maalaisranskalaiset, talon dippi 15.90

  • Vegeburgeri (L)
    10,90

    Mustapapupihvi, vegaanista juustoa, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, vegaanista majoneesia
    Ateriana: maalaisranskalaiset, vegedippi 15.90

  • Tuplaburgeri (L)
    14,90

    Tuplasti härän täyslihapihviä, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, talon majoneesia
    Ateriana: maalaisranskalaiset, talon dippi 19.90

  • Maalaisranskalaiset ja talon dippi (L,G)
    6,50
  • Gluteeniton lisä burgereihin 2,00€

Lapset

  • Kanakori (L,G)
    9,90
    Paneroituja kananpojan sisäfileitä, maalaisranskalaiset, talon dippi
  • Burgeriateria (L)
    10,90
    Härän täyslihapihvi, cheddarjuustoa, tomaattia, raikasta salaattia, majoneesia, maalaisranskalaiset
  • Poronkäristys (L,G)
    13,90
    Kuusamolaista poronpaistikäristystä, perunamuusia, puolukkahilloketta, suolakurkkua
  • PINSA ROMANA – mikä se on?
    Moni on meiltä kysynyt, että mikä ihme se teidän Pinsa Romana oikein on? Tässäpä siis tämän huikean uutuuden infoa lyhyesti. Henkilökuntamme kertoo mielellään myös lisää aiheesta.
    Tämä Talonpöytä Prisman uusi herkku pohjautuu italialaiseen ja ennen kaikkea roomalaiseen pizzatyyliin, pinsapohjaan. Pinsan pohja leivotaan hapanjuureen laadukkaita vehnä-, soija-, ja riisijauhoja käyttäen. Ilmavaksi paineltu, kevyempi pohja korostaa täytteiden makua eikä tuo taikinaähkyistä oloa.
    Hapanjuureen leivottuun taikinaan tulee ainoastaan hieman hiivaa, hiukkasen suolaa ja loraus extra-neitsytoliivioljyä. Taikinaa kylmäkohotetaan aina vähintään vuorokausi, jonka jälkeen siirrytään pinsan tärkeään rooliin eli paineluun.
    Pinsan pohjaan tehdään käsin ilmakuplia, jotka tekevät pinsoista ainutlaatuisen rapeita ja kevyitä, mutta kuitenkin sisältä pehmeitä sekä kuohkeita. 
    Täytteet ovat Talonpöydän pinsoissa aina tuoreita ja laadukkaita. Niistä ei meillä tingitä. Enemmän on aina parempi. Kun perinteinen pizza tunnetaan usein yksinkertaisista täytteistä ja niitä on päällä kohtuullisen maltillisesti niin pinsassa täytteillä välillä suorastaan ”hullutellaan”.
    Talonpöydässä makuvaihtoehtoja on tällä hetkellä viisi. Jänkä, Tunturi, Vaara, Kanjoni ja Kiitämä, joihin voit valita joko tomaattikastikkeen tai oliiviöljyn pohjalle. Yhteensä on tarjolla siis kymmenen erilaista makuelämystä. 
    Tätä uutuutta ei ole monessa paikassa Suomessa vielä saatavilla, mutta Kuusamoon se meille saapui muutama viikko sitten yrittäjien koulutusmatkan tuliaisena. 
    Nauti paikan päällä tai nouda kotipakettiin. Tilaukset myös soittamalla 040 1636013. Tykkäät varmasti.