fbpx

Pitopalvelu ja juhlatilaisuudet

Kun sinun ja lähipiirisi sekä ystäviesi on aika viettää juhlaa, me huolehdimme siitä, että puitteet ja tarjoilu on ensiluokkaista. Järjestämme juhlatilaisuuksia Talonpöydässä Kuusamon ja Rukan toimipisteissä ja asiakkaan toivomissa tiloissa.

Tilaisuudet Ravintola Talonpöydässä

KUUSAMO: Ravintola Talonpöydässä Joukamontiellä on yhteensä jopa 100 asiakaspaikkaa. Asiakkaiden käytössä on kaksi erillistä tilaa. Isompi noin 60-70 paikan ravintolasali ja pienempi kabinetti, jossa on paikat 20-30 henkilölle tilaisuuden luonteesta riippuen. Molemmat tilat saa jouhevasti käyttöön myös yhdistettynä isoja tilaisuuksia varten. Huolehdimme myös juhlasi tai tilaisuutesi somistuksen. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Kirkkotiellä voit varata käyttöösi  Kuikka- tai Riekko kabinetin pienempiä tilaisuuksia varten 6-14 henkilölle.

RUKA: Kontioluola on kauniin vanhan kuusikon keskellä, seitsemän kilometrin päässä Rukalta sijaitseva maanalainen metsäravintola. Ravintola kätkee sisälleen upeat ja hulppeat tilat illanvietoille, juhlille, pikkujouluille tai vaikka hääjuhlille. Istumapaikkoja ravintolasta löytyy jopa 150 henkilölle, mutta 50 henkilön ryhmätkin viihtyvät oikein hyvin, eikä tila tunnu liian suurelta.

Iisakin talo on yksi Iisakki Villagen päärakennuksista. Vanhan ajan tunnelmaa huokuvassa talossa on asiakaspaikkoja jopa 50 henkilölle. Iisakin talossa vietät ikimuistoisen juhlat tai kokoukset ainutlaatuisessa tunnelmassa.

Tilaisuuksissa buffet -tarjoilu ja tarvittaessa tarjoilemme myös pöytiin. Tiloissamme on kaikki tarvittavat av-välineet.

Tervetuloa tutustumaan Talonpöydän tiloihin ja tarjolla oleviin menuihin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haluamasi kokonaisuus yhdessä.

Tilaukset

Soita 0400 263 272, tai lähetä sähköpostia info@talonpoyta.fi ja kysy lisää!

Ravintola Talonpöytä

© 2020 Ravintola Talonpöytä | Web by Mainos- ja digitoimisto Davas