fbpx

Ravintola Talonpöytä Ruka

Tilausravintolat ja cateringpalvelut Rukalla

Ruka Safaris Oy:n ravintolapalvelut siirtyivät 1.11.2021 alkaen Kuusamon Talonpöytä Oy:n hallintaan. Kahden tilausravintolan (Iisakin talo ja Kontioluola) kattava kokonaisuus on varattavissa pikkujoulujen, häiden, syntymäpäivien ja muiden juhlien pitopaikaksi tilauksesta kauttamme. Myös kattavat catering-palvelut mökeille kauttamme nyt entistä laajemmin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tartuntatautilain johdosta otamme Ravintola Talonpöydässä koronapassin käyttöön maanantaista 29.11. alkaen. Koronapassi on käytössä kaikissa ravintoloissamme klo 17-21 välisenä aikana ja sitä vaaditaan kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä henkilöiltä. Varauduthan pyydettäessä myös esittämään henkilöllisyystodistuksesi. Lämpimästi tervetuloa! (Voit ladata koronapassin tai tulostaa sen osoitteesta kanta.fi)

Jouluksi kotiin tai mökille

Kun haluat päästä helpolla niin tilaa meiltä kaikki joulun herkut!

Tilaukset viimeistään 14.12. mennessä. Tuotteet ovat noudettavissa to 23.12. klo 18 – 20 välisenä aikana Kirkkotie 23.
Rukalle toimitukset pe 24.12. klo 9-12 välisenä aikana. Toimitusmaksu 15€.

Lue lisää

Catering -palvelut

Tilaa meiltä ravintola kotiisi tai mökillesi. Piristä päivääsi ikimuistoisilla lähiruokaelämyksillä ja laadukkaalla palvelulla. Toteutamme menutoiveesi ja täydellisen palvelun kotiisi/mökillesi. Voit valita  menuistamme parhaan vaihtoehdon teille tai räätälöimme kokonaisuuden juuri haluamallanne tavalla. Täyteen palveluun kuuluu toimitus, kattaus, tarjoilu, ruokailu- ja keittiötilojen siivous.

Meiltä löytyy myös vaihtoehto, että toimitamme ruuan tarjoiluastioissa kotiisi/mökillesi ja te itse hoidatte kattamisesta pois korjaukseen. Voit tilata meiltä aamiaiset, lounaat, päivälliset, illalliset, kakut ja muut leivonnaiset tai suuremmatkin catering-tapahtumat. Hinnat vähintään 10 henkilölle. Pienemmät tilaukset sovitaan erikseen.
Erikoisruokavaliot sovitaan erillisen sopimuksen mukaan.

Lue lisää catering palveluistamme

Ravintola Talonpöytä

© 2020 Ravintola Talonpöytä | Web by Mainos- ja digitoimisto Davas