fbpx
Skip to main content

Talonpöydän Grilli – Pinseria

(liikkuva grillivaunu)

Tietoa

Talonpöydän uusin tulokas vielä nimeä vailla oleva Grilli – Pinseria (liikkuva grillivaunu) on nyt valmis. 

Vaunu on täysin varusteltu ravintolakokonaisuus. Voimme tarjota maukkaita makuelämyksiä satunnaisesti Pop Uppien merkeissä siellä missä tapahtuu.

Voimme olla mukana myös erilaisissa tapahtumissa, sekä yksityistilaisuuksissa mahdollisuuksien mukaan minne meitä pyydetään.

Ollaan kuulolla!

Tulevat Pop Up-päivät

Rukan Sale (piha-alue)

To – pe 26.-27.9 klo 11-18 (19)

Isommat tilaukset voit Pop Up-päivinä tehdä ennakkoon myös puhelimitse 0503048239.

Meiltä löydät poronkäristyksen, burgerit, buumiksi Suomessa nousseet pinsat ja muut maittavat ruoka-annokset isompaan ja pienempään nälkään.

Maukkaasta lähiruoasta on lupa nauttia!

Tilaa meidät tilaisuuteesi

Etsitkö varmasti mieleenpainuvaa catering-palvelua yksityis- tai yritystilaisuuteen? Onko sinulla tulossa iso tapahtuma tai vaikka festari, johon tarvitset ruoanmyyntiä ja/tai tarjoilua. Anna meidän auttaa! Meiltä saat varmasti maittavan makuelämyksen jokaiseen tilaisuuteen.

Grillivaunumme kulkee vaivattomasti paikasta toiseen, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilaisuutesi keittiötiloista tai -välineistä.

Ainoa tarpeemme paikan suhteen on riittävä virtalähde. Laitteemme toimivat voimavirralla 32A. 

Ota yhteyttä mika(at)talonpoyta.fi, niin suunnitellaan kokonaisuus yhdessä.

Grillimenu

  • Kuusamolainen poronkäristys (L,G)
    27.00

    Kuusamolaista poronpaistikäristystä, perunamuusia, puolukkahilloketta, suolakurkkua

  • Kanakori (L,G)
    14.00

    Paneroituja kananpojan sisäfileitä, pikkelöityä punasipulia,cheddarkastiketta, maalaisranskalaiset, talon dippi

  • Poroburgeri (L)
    13.00

    Poron täyslihapihvi, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, majoneesia
    Ateriana (maalaisranskalaiset, talon dippi) 17.00

  • Härkäburgeri (L)
    12.00

    Härän täyslihapihvi, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, majoneesia
    Ateriana (maalaisranskalaiset, talon dippi) 16.00

  • Kanaburgeri (L)
    12.00

    Paneroitua kanan sisäfileetä, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, talon majoneesia
    Ateriana (maalaisranskalaiset, talon dippi) 16.00

  • Vegeburgeri (VE)
    12.00

    Mustapapupihvi, vegaanista juustoa, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, vegaanista majoneesia
    Ateriana (maalaisranskalaiset, vegedippi) 16.00

  • Tuplaburgeri (L)
    16.00

    Tuplasti härän täyslihapihviä, cheddarjuustoa ja -kastiketta, suolakurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, jääsalaattia, talon majoneesia
    Ateriana (maalaisranskalaiset, talon dippi) 20.00

  • Makkaraperunat (L,G)
    13.00

    Maalaisranskalaiset, kaksi lihaisaa makkaraa, suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia, talon majoneesi

  • Talonpöydän kebab ranuilla (L,G)
    15.00

    Maalaisranskalaiset, kebabia, suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia, talon majoneesia

  • Talonpöydän kebab salaatilla (L,G)
    15.00

    Salaattia, kebabia, suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia, talon majoneesia

  • Maalaisranskalaiset, talon majoneesi (L,G)
    6,50
  • Lihaisa grillimakkara (L,G)
    3.00

Lapset

  • Kanakori (L,G)
    10.00

    Paneroituja kananpojan sisäfileitä, maalaisranskalaiset, talon dippi

  • Makkaraperunat (L,G)
    10.00

    Maalaisranskalaiset, lihaisa makkara, suolakurkkua, pikkelöityä punasipulia, talon majoneesia

  • Burgeriateria (L)
    12.00

    Härän täyslihapihvi, cheddarjuustoa, tomaattia, raikasta salaattia, majoneesia, maalaisranskalaiset

Hampurilaisateria

Pinsat

Pinsat

PINSA ROMANA – mikä se on?

Moni on meiltä kysynyt, että mikä ihme se teidän Pinsa Romana oikein on? Tässäpä siis tämän huikean uutuuden infoa lyhyesti. Henkilökuntamme kertoo mielellään myös lisää aiheesta.

Tämä Talonpöytä Prisman uusi herkku pohjautuu italialaiseen ja ennen kaikkea roomalaiseen pizzatyyliin, pinsapohjaan. Pinsan pohja leivotaan hapanjuureen laadukkaita vehnä-, soija-, ja riisijauhoja käyttäen. Ilmavaksi paineltu, kevyempi pohja korostaa täytteiden makua eikä tuo taikinaähkyistä oloa.

Hapanjuureen leivottuun taikinaan tulee ainoastaan hieman hiivaa, hiukkasen suolaa ja loraus extra-neitsytoliivioljyä. Taikinaa kylmäkohotetaan aina vähintään vuorokausi, jonka jälkeen siirrytään pinsan tärkeään rooliin eli paineluun.

Pinsan pohjaan tehdään käsin ilmakuplia, jotka tekevät pinsoista ainutlaatuisen rapeita ja kevyitä, mutta kuitenkin sisältä pehmeitä sekä kuohkeita.

Täytteet ovat Talonpöydän pinsoissa aina tuoreita ja laadukkaita. Niistä ei meillä tingitä. Enemmän on aina parempi. Kun perinteinen pizza tunnetaan usein yksinkertaisista täytteistä ja niitä on päällä kohtuullisen maltillisesti niin pinsassa täytteillä välillä suorastaan ”hullutellaan”.

Talonpöydässä makuvaihtoehtoja on tällä hetkellä kymmenen. Jänkä, Tunturi, Vaara, Kanjoni ja Kiitämä ovat tuotteita, jossa vain pohja, kastike ja juusto käytetään uunissa. Muut täytteet lisätään paiston jälkeen. Perinteinen, Kirre, Kolmen juuston pepe, ”Kas”pinsa ja ”Normimarjatta” paistetaan täytteiden kera perinteisen pitsan tapaan. Marjattaa lukuun ottamatta voit valita kastikkeeksi joko tomaattikastikkeen tai oliiviöljyn.

Tätä uutuutta ei ole monessa paikassa Suomessa vielä saatavilla, mutta Kuusamoon se meille saapui talvella Italiasta (Rooma) yrittäjien koulutusmatkan tuliaisena.
Tykkäät varmasti.

Täytetään paiston jälkeen

  • Jänkä (L)
    13,00

    Mozzarellajuustoa, rapeaa salaattia, punasipulia, kirsikkatomaattia, balsamicoa

  • Tunturi (L)
    13,50

    Mozzarellajuustoa, porosalamia, rucolaa

  • Kanjoni (L)
    14,00

    Mozzarellajuustoa, suomalaista maalaispalvikinkkua, ananasta, rapeaa salaattia

  • Vaara (L)
    14,50

    Mozzarellajuustoa, ilmakuivattua kinkkua, kirsikkatomaattia, parmesaanijuustoa, rucolaa

  • Kiitämä (L)
    14,50

    Mozzarellajuustoa, lämminsavustettua kirjolohta, punasipulia, crème fraîchea, rucolaa

Täytetään ennen paistoa

  • ”Perinteinen” (L)
    14,00

    Mozzarellajuustoa, suomalaista maalaispalvikinkkua, ananasta, aurajuustoa

  • Kolmen juuston pepe (L)
    14,00

    Mozzarellajuustoa, parmesaanijuustoa, aurajuustoa, pepperonimakkaraa

  • Kirre (L)
    14,00

    Mozzarellajuustoa, lämminsavustettua kirjolohta, punasipulia

  • ”KAS” pinsa (L)
    13,50

    Mozzarellajuustoa, kesäkurpitsaa, munakoisoa, punasipulia

  • ”Normimarjatta” (L)
    13,00

    Mozzarellajuustoa, tomaattikastiketta, rucolaa (vain tomaattikastikkeella)

Lisätäytteet
  • Parmesaani 1,50
  • Rucola 1,50
  • Valkosipuli 1,00
Dipit
  • Talon majoneesi 2,00
  • Savuchilimajoneesi 2,00
  • Valkosipulimajoneesi 2,00
  • Vegaaninen majoneesi 2,00

Gluteeniton pinsa + 2,50

L = laktoositon, G = valmistettu gluteenittomista raaka-aineista, Ve = vegaaninen

Valmistamme ruoat samoissa tiloissa, joissa käsittelemme myös mahdollisia allergeenejä sisältäviä raaka-aineita. Emme siis voi taata täyttä gluteenittomuutta. Pinsat sisältävät soijaa.

Lihojen alkuperämaa: Suomi (ilmakuivattu kinkku Italia tai Espanja)