fbpx
Skip to main content

HYVÄ YRITYS, YHTEISÖ JA YKSITYISHENKILÖ

Tämä on haaste meille kaikille!

Tulevana kesänä luomme jälleen Kuusamon keskustaan elinvoimaa ja aktiivisuutta järjestämällä kolmannet Talonpöytä Festit la 29.6.2024. Koko perheen ilmaisessa päivätapahtumassa markkinameininkiä ja eri esiintyjiä klo 11–16 välisen ajan.

Hyvän­tekeväisyys­huutokauppa

Päivätapahtuman kruunaa kesän kuumin huutokauppa. Meklariksi saapuu itse huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli on myös tietenkin mukana. Huutokauppa toteutetaan yhdessä Kuusamon Seurakunnan ja Kuusamon Pallo-Karhut Lentopallo Ry (ja Pölkky Kuusamon liigajoukkue) kanssa.

Lahjoita tuotteita huutokauppaan

Tapahtuma toteutetaan täysin hyväntekeväisyys – periaatteella. Tarkoituksena on kerätä sata erilaista tuotetta myyntiin. Itse haluamme auttaa ja siksi lahjoitammekin kaiken mahdollisen tuoton hyvään tarkoitukseen. Akin ja Helin palkkion jälkeen kaikki mahdollinen tulo jaetaan lyhentämättömänä hyvään tarkoitukseen seurakunnan diakoniatyön kautta vähävaraisten kuusamolaisten lasten hyväksi ja urheilun tukemiseen. Tähän haasteeseen haluamme mahdollisimman paljon tukijoita mukaan. Siksi lähestymme myös teitä. Yhtään myytävää tuotetta emme osta, vaan toivomme lahjoituksia yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityishenkilöiltä laidasta laitaan. 

Kaikki lahjoittajat saavat huomattavaa näkyvyyttä, sillä jokainen myytävä tuote laitetaan esille nettisivuillemme ennen tapahtumaa lahjoittajan logolla/nimellä varustettuna (jos lahjoittaja haluaa) ja lahjoittajan nimi mainitaan tietenkin myös itse tilaisuudessa meklarin toimesta. Otamme vastaan siis ehjiä ja hyväkuntoisia uusia ja käytettyjä tuotteita, lahjakortteja, palveluja, tai mitä ikinä keksitkään lahjoittaa. Tarjoa rohkeasti! Pääasiana on saada kasaan sata upeaa erilaista ja hintaista tuotetta myyntiin ja paljon rahaa lahjoitettavaksi hyvään tarkoitukseen megaluokan tapahtuman lisäksi.

Päivän toteuttamiseksi tarvitsemme juuri sinun apuasi. Lähde siis mukaan tekemään hyvää!

Lahjoita kiitos!

Jos ja kun kiinnostuit, ota pikaisesti yhteyttä. lahjoitettavat tuotteet tulisi olla tiedossa hyvissä ajoin ennen huutokauppaa. mika@talonpoyta.fi, 050 304 8239.

Muistathan, että pääsyliput ovat nyt myynnissä iltatapahtumaan!

Tehdään hyvää yhdessä kesällä 2024!