Ravintola Talonpöytä Oulanka

Kotiruokakeidas keskellä kanjonia

Tervetuloa Ravintola Talonpöytä Oulankaan. Sijaitsemme Oulangan Luontokeskuksessa, Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä. Päivittäisen kotiruokalounaan lisäksi ravintolassamme on tarjolla maittavia lähiruoka-aterioita isompaan ja pienempään nälkään.

Voit viettää erähenkisesti sisustetussa ravintolassamme kahvihetken maittavien leivonnaisten kera yksin, kaksin tai hyvien ystäviesi seurassa rauhaisassa tunnelmassa.

Listaltamme löydät vaihtoehtoja, jotka valmistetaan keittiössämme tuoreista ja mahdollisimman lähellä tuotetuista raaka-aineista. Ravintolassamme on myös tarjolla virvokkeita, jäätelöä, makeisia, paikallisia tuotteita, postikortteja ja -merkkejä. Voit myös varata kauttamme retkieväät vaelluksellenne. Myös lumikenkiä, metsäsuksia ja lastenkantorinkkoja voi vuokrata kauttamme.

Olemme avoinna luontokeskuksen aukioloaikojen mukaisesti.

1.6.-30.9.2018 klo 10.00-18.00

1-31.10.2018 klo 10.00-16.00

1.11.2018-17.2.2019 AVOINNA TILAUKSESTA

Pitopalvelu

Ennakkotilauksesta järjestämme tarjoilut ryhmille myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Toimitamme aterioita myös maastoon tilauksesta.

Ota yhteyttä

Oulanka on erinomainen paikka viettää myös erilaisia juhlia luonnon keskellä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan tilaisuutesi haluamallasi tavalla.
Ravintolassa anniskeluoikeudet.

Talonpöytä Kuusamo, Joukamontie 30 | Talonpöytä Oulanka, Liikasenvaarantie 132 | 050 3048 239 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso OIVA-raportit tästä

© Talonpöytä | Web Davas | Rekisteriseloste